Asuntovuokraaja, Joo Kodit Vantaa

Huoletonta vuokra-asumista? Joo.

Joo Group Oy on kotimaisiin kasvukeskuksiin sijoittava kiinteistöalan edelläkävijä. Rakennutamme maamme kasvukeskuksiin Joo Koteja - huoletonta vuokra-asumista. Uudistamme rohkeasti vuokra-asumista ja kehitämme vastuullisia asumisen palveluita.

Meillä on tällä hetkellä noin 5900 valmista vuokrakotia ja toista tuhatta asuntoa rakenteilla.

Asuntovuokraaja, Joo Kodit Vantaa

Haemme nyt Joo Kodeille asuntovuokraajaa määräaikaiseen työsuhteeseen äitiyslomansijaisuuden ajaksi. Vastaat itsenäisesti osasta Vantaan ja pääkaupunkiseudun alueen asuntojen vuokrauksesta sekä siihen liittyvästä oheistyöstä. Luot erinomaisella asiakaspalvelulla huolettomuutta asiakkaidemme elämään ja asumiseen.

Asuntovuokraajana pääset olemaan asiakkaidemme kanssa koko vuokrasuhteen elämänkaaren ajan. Sinulla on taito ja halu myydä – ja näytät sen niin asuntonäytöillä, puhelimessa kuin huolellisesti kirjoitetuissa asuntoilmoituksissa. Vastaanotat vuokralaisilta irtisanomisilmoituksia, markkinoit huoneistoja ja sovit asuntonäytöt yhdessä vuokralaisen sekä asunnonhakijan kanssa. Tehtäviisi kuuluvat niin ikään vuokrasopimuksen tekeminen, vuokralaskutuksen aloittaminen sekä avainten luovuttaminen.

Vuokraajana huolehdit myös asumisenaikaisiin kysymyksiin vastaamisesta yhdessä asiakaspalvelun sekä kiinteistötiimimme kera. Tärkeänä osana työtäsi on olla yhteisöllisyyden luoja ja tavata asiakkaita yhteistoiminnan merkeissä, kuten vaikkapa juoksukoulussa tai peli-illassa!

Toivomme, että sinulla on:

  • Joo-asenne: ongelmien sijaan keskityt ratkaisuihin ja kehitykseen
  • Hyvät vuorovaikutustaidot ja into työskennellä ihmisten kanssa
  • Taito työskennellä myös kiireen keskellä
  • Tietotekniikan perustaidot
  • Aikaisempaa kokemusta vastaavasta työstä
  • Ajokortti

Työaikasi on noin 37,5 h / viikko. Toimistomme sijaitsevat Vantaalla sekä Kauniaisissa, mutta pystyt hoitamaan osan työstäsi myös etänä ja joustavin työajoin.

Tarjoamme dynaamisen roolin kasvavan yrityksen ytimessä ja mahdollisuuden kehittää sekä omaa työnkuvaasi että työhösi liittyviä prosesseja. Työtehtävä on määräaikainen äitiyslomansijaisuus.

Ihmisläheinen työpaikka

Meille on tärkeää, että jokainen työntekijä viihtyy työssänsä. Saat työssäsi paljon vastuuta mutta myös vapautta tehdä asiat omalla tavallasi. Sinulla on tilaa kehittyä ja kehittää.

Töitä teemme intohimolla ja sopivan määrän. Väitämme myös olevamme aika mukava ja rento työporukka! Työskentelemme ympäri Suomea.

Tarjoamme kiinteän kuukausipalkan lisäksi hyvät edut: kattavan työterveyshuollon, lounas- ja virike-edun sekä mahdollisuuden syventää omaa osaamista kouluttautumalla työn ohessa.

Kiinnostuitko?

Jos tämä innostava tehtävä kiinnostaa, lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30.3.2023, osoitteeseen rekry@joogroup.fi. Työtehtävän aloitusajankohta on sovittavissa, kuitenkin mahdollisimman pian tai sopivan henkilön löydyttyä.

Jos haluat lisätietoja yrityksestämme tai tehtävästä, otathan yhteyttä vuokraustoiminnan johtajaamme Johannaan:

Johanna Mattsson: puh. 040 500 8035 (ark. 9-16), johanna.mattsson@joo-kodit.fi

Joo Koteihin pääset tutustumaan osoitteessa joo-kodit.fi