Huoltokoordinaattori, Joo Kodit pääkaupunkiseutu

Huoletonta vuokra-asumista? Joo.

Joo Group Oy on kotimaisiin kasvukeskuksiin sijoittava kiinteistöalan edelläkävijä. Rakennutamme maamme kasvukeskuksiin Joo Koteja - huoletonta vuokra-asumista. Uudistamme rohkeasti vuokra-asumista ja kehitämme vastuullisia asumisen palveluita.

Meillä on tällä hetkellä noin 5900 valmista vuokrakotia ja toista tuhatta asuntoa rakenteilla.

Huoltokoordinaattori, Joo Kodit pääkaupunkiseutu

Haluamme tarjota parasta mahdollista palvelua asiakkaillemme ja etsimme toimintamme kasvaessa vahvistusta Joo Kotien asiakaspalvelutiimiin. Haemmekin nyt huoltokoordinaattoria, joka pitää hyvää huolta asukkaistamme sekä heidän kodeistaan.

Huoltokoordinaattorin työtehtäviin kuuluu huoltotehtävien koordinointia, varaosien ja korjaustöiden tilaamista, tilausten seurantaa ja hallinnointia sekä yhteydenpitoa niin asukkaisiimme kuin ulkoisiin yhteistyökumppaneihin. Huoltokoordinaattori on osa asiakaspalvelutiimiä ja tekee päivittäin yhteistyötä muiden Joo Kotien tiimien, kuten kiinteistöpäälliköiden sekä vuokraajien, kanssa. Tarjoamme dynaamisen roolin kasvavan yrityksen ytimessä ja mahdollisuuden kehittää oman työnkuvasi lisäksi tiimin päivittäistä työtä sekä asiakaskokemusta kokonaisuutena.

Huoltokoordinaattorina sinulta löytyy positiivista asennetta ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Arvostamme aikaisempaa kiinteistöpuolen tai koordinaattorin työn kokemusta, mutta tärkeitä meille on halu ja innostus oppia! Huoltokoordinaattorina tärkeitä ominaisuuksia ovat huolellisuus ja töiden organisointikyky. Et jätä asioita kesken ja osaat priorisoida omat työtehtäväsi. Toimit mielelläsi osana tiimiä, mutta sinulta löytyy myös omatoimista otetta itsenäiseen työskentelyyn.

Toivomme, että sinulla on

  • Joo-asenne: ongelmien sijaan keskityt ratkaisuihin ja kehitykseen
  • Erinomaiset vuorovaikutustaidot ja into työskennellä ihmisten kanssa
  • Näppäryyttä sähköisten järjestelmien käytössä
  • Aikaisempaa kokemusta vaativasta asiakaspalvelutyöstä
  • Sana hallussa – kommunikoit sujuvasti niin asukkaiden, kollegoiden kuin yhteistyökumppaneidenkin kanssa
  • Taito palvella sekä suomeksi että englanniksi, muut kielet plussaa

Työaikasi on noin 37,5 h / viikko ja työtehtävä on vakituinen. Toimipisteesi sijaitsee toimistollamme Kauniaisissa. Perehdytysjakson jälkeen työtä on mahdollista tehdä osittain myös etänä.

Ihmisläheinen työpaikka

Meille on tärkeää, että jokainen työntekijä viihtyy työssänsä. Saat työssäsi paljon vastuuta mutta myös vapautta tehdä asiat omalla tavallasi. Sinulla on tilaa kehittyä ja kehittää.

Töitä teemme intohimolla ja sopivan määrän. Väitämme myös olevamme aika mukava ja rento työporukka! Työskentelemme ympäri Suomea.

Tarjoamme kiinteän kuukausipalkan lisäksi hyvät edut: kattavan työterveyshuollon, lounas- ja virike-edun sekä mahdollisuuden syventää omaa osaamista kouluttautumalla työn ohessa.

Kiinnostuitko?

Jos tämä innostava tehtävä kiinnostaa, lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 5.2.2023, osoitteeseen rekry@joogroup.fi. Työtehtävän aloitusajankohta on heti sopivan henkilön löydyttyä, kuitenkin mielellään 1.3.2023.

Jos haluat lisätietoja yrityksestämme tai tehtävästä, otathan yhteyttä asiakaspalvelupäällikköömme Heiniin tai henkilöstöpäällikköömme Maaritiin:

Heini Savinen: puh. 0400 212 946 (ark. 9-15), heini.savinen@joo-kodit.fi

Maarit Elo: puh. 0400 213 045 (ark. 9-15), maarit.elo@joogroup.fi

Joo Koteihin pääset tutustumaan osoitteessa joo-kodit.fi