Kotimestari, Joo Kodit Oulu

Huoletonta vuokra-asumista? Joo.

Joo Group Oy on kotimaisiin kasvukeskuksiin sijoittava kiinteistöalan edelläkävijä. Rakennutamme maamme kasvukeskuksiin Joo Koteja - huoletonta vuokra-asumista. Uudistamme rohkeasti vuokra-asumista ja kehitämme vastuullisia asumisen palveluita.

Meillä on tällä hetkellä noin 7500 valmista vuokrakotia ja nelisen sataa asuntoa rakenteilla.

Kotimestari, Joo Kodit Oulu

Haemme nyt Joo Kodeille Kotimestaria, joka pitää hyvää huolta kodeistamme ja asukkaistamme. Tärkein tehtäväsi on luoda huolettomuutta asiakkaidemme elämään ja asumiseen. Kotimestarina huolehdit Joo Kotien asukkaiden tekemien palvelupyyntöjen suorittamisesta, asuntojen kunnossapidosta laaja-alaisesti sekä taloyhtiöiden asumisviihtyisyydestä yhdessä siivouksen ja huollon kanssa.

Asukkaiden tekemät palvelupyynnöt voivat vaihdella lamppujen, taulujen ja pyykinpesukoneiden asentamisesta aina huoneiston laajakaistan käyttöönoton opastukseen. Tehtäviisi kuuluvat isona osana kiinteistökierrokset sekä yhtiöissä mahdollisesti havaittujen puutteiden korjaaminen ja kuntoon saattaminen. Kotimestarina huolehdit myös kiinteistöjen ulkoalueiden siisteydestä, puhtaudesta ja viihtyisyydestä yhdessä siivouksen ja huollon kanssa.

Lisäksi tehtäviin kuuluvat asuntotarkastukset ja niissä havaittujen puutteiden raportointi sekä pienten huoltotöiden suorittaminen. Myös pienet remontit, kuten maalaustyöt, ovien vaihdot ja allaskalusteiden uusimiset, sisältyvät tehtäviin osaamisen mukaan! Kotimestarit tekevät päivittäin yhteistyötä Joo Kotien kiinteistöpäälliköiden ja vuokraajien sekä muiden yhteistyökumppaneiden kanssa.

Työskentelyalueeseesi kuuluu Oulun kaupunkiseutu. Työssäsi saat käyttöön Joo-pakettiauton, jotta kulkeminen kohteilla sujuu jouhevasti!

Toivomme, että sinulla on

  • Joo-asenne: ongelmien sijaan keskityt ratkaisuihin ja kehitykseen
  • Kyky työskennellä itsenäisesti
  • Hyvät vuorovaikutustaidot ja into työskennellä ihmisten kanssa
  • Aikaisempaa kiinteistöalan kokemusta, joko kiinteistöhuoltopalveluiden piiristä tai kunnossapito-/remontointipuolesta
  • Ymmärrystä kiinteistötekniikasta
  • Tietotekniikan perustaidot
  • Ajokortti
  • Ainakin auttava englannin kielen taito
  • Halu ja innostus oppia

Työaikasi on noin 37,5 h / viikko. Tehtävä on vakituinen. Työtehtävän aloitusajankohta on sovittavissa, kuitenkin mielellään mahdollisimman pian.

Ihmisläheinen työpaikka

Meille on tärkeää, että jokainen työntekijä viihtyy työssänsä. Saat työssäsi paljon vastuuta mutta myös vapautta tehdä asiat omalla tavallasi. Sinulla on tilaa kehittyä ja kehittää.

Töitä teemme intohimolla ja sopivan määrän. Väitämme myös olevamme aika mukava ja rento työporukka! Työskentelemme ympäri Suomea.

Tarjoamme kiinteän kuukausipalkan 2800 €/kk lisäksi hyvät edut: kattavan työterveyshuollon, lounas- ja virike-edun sekä mahdollisuuden syventää omaa osaamista kouluttautumalla työn ohessa.

Kiinnostuitko?

Jos tämä innostava tehtävä kiinnostaa, lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, rekry@joogroup.fi. Voit hakea tehtävää myös helposti täyttämällä rekrylomakkeen osoitteessa https://questionnaires.jobilla.com/75efbda1-f9c3-4974-9456-aaf5e6ae74a1 Työtehtävän aloitusajankohta on heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jos haluat lisätietoja yrityksestämme tai tehtävästä, otathan yhteyttä:

Jerry Tammi, ylläpitopäällikkö, puh. 0400 212 697 (ark. 9-15) jerry.tammi@joogroup.fi

Maarit Elo, henkilöstöpäällikkö, puh. 0400 213 045 (ark. 9-15), hr@joogroup.fi

Joo Koteihin pääset tutustumaan osoitteessa joo-kodit.fi