Siistijä, Joo Kodit Espoo ja Kauniainen

Huoletonta vuokra-asumista? Joo.

Joo Group Oy on kotimaisiin kasvukeskuksiin sijoittava kiinteistöalan edelläkävijä. Rakennutamme maamme kasvukeskuksiin Joo Koteja - huoletonta vuokra-asumista. Uudistamme rohkeasti vuokra-asumista ja kehitämme vastuullisia asumisen palveluita.

Meillä on tällä hetkellä noin 6500 valmista vuokrakotia ja tuhat asuntoa rakenteilla.

Siistijä, Joo Kodit Espoo ja Kauniainen

Haemme nyt Joo Kodeille siistijää, joka pitää hyvää huolta kodeistamme ja taloyhtiöistämme. Tärkein tehtäväsi on luoda huolettomuutta asiakkaidemme elämään ja asumiseen. Siistijänä huolehdit Joo Kotien omien taloyhtiöiden, toimistojen ja muiden omassa käytössä olevien kohteiden siisteydestä, puhtaudesta ja viihtyisyydestä.

Siistijänä pääset suunnittelemaan siivousohjelmia kohteisiimme sekä hankkimaan tarvittavia siivousvälineitä sekä laitteita yhdessä tiiminvetäjän kanssa. Työnkuvaasi kuuluvat niin ikään peruspesujen, kuten ikkunoiden pesujen ja lattian vahauksien tai suojakäsittelyiden, tarpeen tarkkailu ja suorittaminen yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa. Siistijänä huolehdit myös omien kiinteistöjemme ulkoalueiden siisteydestä, puhtaudesta ja viihtyisyydestä yhdessä kotimestareiden ja huollon kanssa. Tarvittaessa voit kuitenkin hoitaa myös huoneistojen muuttotarkastuksia sekä -siivouksia.

Siistijät tekevät päivittäin yhteistyötä Joo Kotien kiinteistöpäälliköiden ja vuokraajien sekä muiden yhteistyökumppaneiden kanssa. Työskentelyalueitasi ovat Espoo sekä Kauniainen. Työssäsi saat käyttöön sähköauton, jotta kulkeminen kohteilla sujuu jouhevasti!

Toivomme, että sinulla on:

  • Joo-asenne: ongelmien sijaan keskityt ratkaisuihin ja kehitykseen
  • Kyky työskennellä itsenäisesti
  • Hyvät vuorovaikutustaidot ja into työskennellä ihmisten kanssa
  • Aikaisempaa siivousalan kokemusta
  • Tietotekniikan perustaidot
  • Ajokortti
  • Halu ja innostus oppia

Työaikasi on noin 37,5 h / viikko. Tehtävä on vakituinen. Työtehtävän aloitusajankohta on sovittavissa.

Ihmisläheinen työpaikka

Meille on tärkeää, että jokainen työntekijä viihtyy työssänsä. Saat työssäsi paljon vastuuta mutta myös vapautta tehdä asiat omalla tavallasi. Sinulla on tilaa kehittyä ja kehittää.

Töitä teemme intohimolla ja sopivan määrän. Väitämme myös olevamme aika mukava ja rento työporukka! Työskentelemme ympäri Suomea.

Tarjoamme kiinteän kuukausipalkan lisäksi hyvät edut: kattavan työterveyshuollon, lounas- ja virike-edun sekä mahdollisuuden syventää omaa osaamista kouluttautumalla työn ohessa.

Kiinnostuitko?

Jos tämä innostava tehtävä kiinnostaa, lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian osoitteeseen rekry@joogroup.fi.

Jos haluat lisätietoja yrityksestämme tai tehtävästä, otathan yhteyttä kiinteistöjohtajaamme Mikkoon tai henkilöstöpäällikköömme Maaritiin:

Mikko Väänänen, puh. 040 823 3081 (ark. 9-15), mikko.vaananen@joogroup.fi

Maarit Elo, puh. 0400 213 045 (ark. 9-15), hr@joogroup.fi

Joo Koteihin pääset tutustumaan osoitteessa joo-kodit.fi