Joo Kodit on uuden liikuntakeskuksen pääsponsori

Heta Kärki
Heta Kärki
12.9.2021

Joogaa, tanssia, ryhmäliikuntaa, kuntosali, mailapelejä, kiipeilyä, keilahalli – ja paljon muuta. Joo Kodit on uudenkarhean sisäurheilukeskus Joo.Arenan pääsponsori. Kokonaisvaltainen hyvinvointikeskus avasi ovensa Kirkkonummen Masalassa syyskuussa 2021.

“Masalassa vuodesta 2004 palvelleen sisäurheiluhallin paikalla on uudenlainen kokonaisuus, kun hallin laajennus ja vanhan osan peruskorjaus valmistuvat. Keskus laajenee 5 000 neliömetristä yli 10 000 neliöön”, Kirkkonummen sisäurheiluhalli Oy:n toimitusjohtaja Taisto Koivumäki kertoo.

Joo Arena ulkokuva

Joo Kodit on uuden liikuntakeskuksen pääsponsori

Keskuksen pääsponsori Joo Kodit on asuntorakennuttaja Asuntoyhtymän uusi vuokra-asumisen brändi, joka tarjoaa asuntoja Uudellamaalla, Tampereella, Turussa ja Oulussa. Joo Koteihin kuuluu noin 3 200 vuokrakotia, ja uusia on rakenteilla yli tuhat.

Kirkkonummen Masalassa ja Tolsassa Joo Kodeilla on jo 250 valmista asuntoa. Tinanpuiston alueelle liikuntahallia vastapäätä kohoaa niin kutsuttu New York -kortteli, jonka ensimmäinen osa, Manhattan, valmistuu loppuvuonna 2021. Kortteliin valmistuu runsaat 300 kotia.

“Monet alueen asukkaista ovat uudessa elämäntilanteessa, esimerkiksi aloittaneet opinnot tai muuttaneet uudelle paikkakunnalle. Haluamme pääsponsorina ja asuinalueen toimijana luoda yhteisöllisyyttä ja auttaa asukkaitamme voimaan hyvin. Siksi tarjoamme asukkaillemme mahdollisuuksia liikuntaan”, Asuntoyhtymän kaupallinen johtaja Heta Kärki kertoo.

Joo Arena kiipeily

Liikunnallinen yhteisö lähellä asukasta

Kokoluokassaan Joo.Arena on pääkaupunkiseudun kymmenen suurimman sisäliikuntakeskuksen joukossa, lajikattauksen puolesta Koivumäen mukaan kolmen kärjessä. Monipuoliset liikuntapalvelut aukeavat vaiheittain syksyn aikana, ja marraskuussa päästäneen viettämään virallisia avajaisia.

Asukastutkimuksen mukaan Joo Kotien asukkaat viettävät vapaa-aikaansa mieluiten liikkuen ja ystäviensä seurassa. Keskuksen lähellä asuville Joo Kotien asukkaille onkin suunnitteilla neljä ilmaista kuukausittaista liikuntavuoroa: vuoroviikoin sählyä ja ryhmäliikuntaa.

Koivumäki lisää, että lähiseudun ja Joo Kotien asukkaille on mietinnässä kosolti muutakin yhteisöllistä toimintaa. Joo Kodit puhuu huolettoman vuokra-asumisen ja yhteisöllisyyden puolesta, ja siksi on luonnollista, että Joo.Arena on asukkaiden liikunnallinen kohtaamispaikka.

“Tarjoamme monipuolista liikuntaa kaikenikäisille. On hienoa, että keskuksen lähialueella on Joo Kotien kaltainen toimija, jonka asiakaskunnassa on liikunnallisia ihmisiä. Odotamme mielenkiinnolla hyvää yhteistyötä”, Koivumäki sanoo.

Koivumäki toivoo, että monipuolinen lajitarjonta innostaisi liikunnan pariin myös ihmisiä, jotka eivät ole aiemmin kokeneet liikuntaa omaksensa. Esimerkiksi padel on matalan kynnyksen laji, jota on helppo kokeilla, vaikka aiempaa liikkumistaustaa ei olisi. Lasten ja nuorten kurssitarjonta innostaa niin ikään perheen pienimpiä harrastamaan monipuolista liikuntaa.

“Toivon, että Joo.Arena on pääkaupunkiseudulla tiennäyttäjä monipuoliselle liikuntakeskustoiminnalle.”

Lue lisää jooarena.fi.