Whistleblowing-ilmoituskanava

Arvomme ovat meille tärkeitä. Tärkeää on myös, että seuraamme niiden toteutumista.

Rohkaisemme henkilöstöämme, asukkaitamme ja kumppaneitamme ottamaan heitä askarruttavat ja huolettavat asiat puheeksi suoraan asianosaisten henkilöiden kanssa. Esihenkilöt ja asiakaspalvelumme (joo@joo-kodit.fi; 020 766 1390) ovat aina valmiita kuuntelemaan palautetta ja ehdotuksia.

Lisäksi, osana arvojemme seurantaa, olemme ottaneet käyttöön niin kutsutun whistleblowing-kanavan väärinkäytösepäilyjen ilmoittamista varten. Ilmoituskanava perustuu EU:n whistleblower-direktiiviin (EU 2019/1937).

Kuka tahansa, joka havaitsee laitonta tai arvojemme vastaista toimintaa, voi jättää ilmoituksen whistleblowing-kanavaan. Ilmoituksen voi tehdä omalla nimellään tai nimettömänä. Ilmoitus tulee aina tehdä vilpittömässä tarkoituksessa.

Kanava on ulkoisen palveluntarjoajan toteuttama sähköinen järjestelmä, johon saapuneet ilmoitukset käsitellään aina luottamuksellisesti ja tietoturvallisesti, eikä ilmoittajalle aiheudu seuraamuksia. Ilmoitukset ohjautuvat Joo Groupin nimeämän sisäisen käsittelyryhmän selvitettäviksi.

Ilmoituksen voit jättää sivun alaosassa. Seuraathan ohjeita tarkasti ja otat talteen kanavasta saamasi koodin, jolla pääset kirjautumaan uudestaan järjestelmään ja tarkistamaan ilmoitukseesi liittyvät viestit.

Kuittaamme ilmoituksen vastaanotetuksi seitsemän päivän sisällä sen jättämisestä. Tutkinnan etenemisestä ja ilmoituksen pohjalta tehdyistä toimenpiteistä kerromme kolmen kuukauden kuluessa ilmoituksesta.

Tutustu tietosuojaselosteeseen

Whistleblowing ilmoituskanavan usein kysytyt kysymykset