Kehuttu Joo Kotimestari -palvelu laajenee uusille paikkakunnille

Marianne Korhonen
Marianne Korhonen
5.4.2023

Joo Kotimestarit

Olemme auttaneet Joo Kotien asukkaita oman kodin laitossa keväästä 2022 lähtien. Silloin aloimme tarjota maksutonta Joo Kotimestari -palvelua muun muassa taulujen ja peilien kiinnittämiseen, kattovalaisimien asentamiseen ja pyykinpesukoneiden liittämiseen.

– On paljon ihmisiä, joilla ei ole ollenkaan omia työkaluja. Silloin pientenkin juttujen tekeminen, kuten taulujen ripustaminen tai lamppujen asentaminen, voi olla hankalaa. On aika hienoa, että asukkaamme voivat tilata kotimestarin tekemään nämä puolestaan maksutta! sanoo kotimestari Ville-Anton.

Palvelu tuotiin ensimmäiseksi Espooseen, Kirkkonummelle ja Ouluun, ja syksyllä 2022 uutena paikkakuntana tuli mukaan Turku. Nyt keväällä 2023 palvelu on laajentunut Vantaalle, Sipooseen, Keravalle ja Porvooseen, ja pian pääsemme tuomaan sen myös Tampereelle.

Huoletonta vuokra-asumista

Joo Kotimestari

Taustalla on ajatus siitä, että Joo Group haluaa tarjota Joo Kotien asukkaille kokonaisvaltaisia hyvän elämän ratkaisuja. Kehitämme jatkuvasti elämää helpottavia ja fiksuja asumisen palveluita.

Joo Kotimestari -palvelu luo huolettomuutta niin uuteen kotiin muuttamiseen kuin asukkaiden päivittäiseen arkeen, kertoo kotimestari Sami.

– Kotimestarin työ on hyvin moniulotteista, eikä yksikään päivä ole samanlainen. Ne voivat sisältää melkein mitä tahansa lähtien asukkaiden opastamisesta oikeanlaisen kattilan valitsemiseen omalle keittolevylle. Tämä on hyvin ihmisläheistä työtä.

Kotimestari Jannen mukaan asukkaat ovat olleet innoissaan maksuttomasta palvelusta.

– Asukkaille on tullut meidän käynneistämme hyvä fiilis, mikä on ollut kiva huomata. Positiivinen palaute ilahduttaa aina!

Joo Kotimestari

Joo Kotien asukkaat voivat tehdä tilauksen Joo Kotimestareille täältä.