Olemme avanneet uusia toimistoja eri puolille Suomea

Roosa Lappalainen
Roosa Lappalainen
13.4.2023

Joo Kodit Turun toimisto

Uudet upeat toimistomme eri puolilla Suomea ovat valmistuneet kuluneiden kuukausien aikana ja tarjoavat entistä paremmat puitteet monipuoliseen työskentelyyn kasvavalle Joo-tiimillemme.

– Me Joo Groupilla haluamme panostaa työntekijöidemme hyvinvointiin. Tästä yhtenä esimerkkinä ovat laadukkaat ja työntekoon suunnitellut, modernit toimistot. Työympäristö ja toimiva toimisto vaikuttavatkin positiivisesti sekä mielialaan, että työmotivaatioon. Mielekäs ja viihtyisä työympäristö on meille investointi, mutta ennen kaikkea se on voimavara henkilöstöllemme, sanoo henkilöstöpäällikkö Maarit Elo.

Heti vuoden alusta Oulun Toppilansalmeen valmistuneen Joo Hetki -kahvilan yhteyteen aukesi uusi Joo Kotien toimisto, joka on jo toinen laatuaan Oulussa. Kahvin ja pullantuoksut toivottavat asukkaamme tervetulleiksi avaimia noudettaessa ja myös Oulun tiimiläiset pääsevät nauttimaan päivittäin kahvilan herkuista. Kaksi toimistoa mahdollistavat entistä paremman palvelun asukkaillemme.

Joo Kodit Oulun Toppilansalmen toimisto

Turussa päästiin muuttamaan uuteen Joomaiseen toimistoon joulukuussa, kun As Oy Henning valmistui. Alakerran liiketilasta muodostui valoisa toimistotila Turun Joolaisille. Uusi toimisto sijaitsee Herttuankulmassa, jossa sijaitsee paljon Joo Koteja.

Tampereen uusi toimisto löysi paikkansa keskustan kupeesta, jonka keskeinen sijainti ja hyvät kulkuyhteydet mahdollistavat entistä vaivattomamman vierailun luonamme eri puolilta Pirkanmaata. Leikkisä ja värikäs sisustus ilahduttaa suurien ikkunoiden kautta Itsenäisyydenkadulta ohikulkevia ihmisiä.

Joo Kotien Tampereen toimisto

Lisäksi Vantaan Kivistön toimistomme sai alkuvuodesta uuden raikkaan Joomaisen ilmeen, jossa työskentely on entistä viihtyisämpää.

Kodikasta tunnelmaa ja käteviä palveluita

Kaikkien toimistojen suunnittelusta on vastannut Bond Creative Agency. Toimistojen tyyli on yhtenäinen ja niiden sisustuksissa toistuvat lämpimät sävyt sekä kodikas tunnelma. Viihtyisissä tiloissa on ilo ottaa vastaa asukkaitamme ja tavoitteenamme onkin luoda lämmin ja välittävä tunnelma heti ensimmäisestä kohtaamisesta lähtien.

Jokaiselta toimistolta löytyy kätevä avainautomaatti. Sieltä uudet asukkaat voivat noutaa tulevan kotinsa avaimet heille sopivaan kellonaikaan ympäri vuorokauden, jos heidän on vaikea ehtiä toimistolle sen aukioloaikoina.

Joo Avainautomaatti