Huolehdimme kiinteistöistämme nyt entistä paremmin ja tehokkaammin itse

Mikko Väänänen
Mikko Väänänen
9.4.2024

Oulun Vistan pesula

Vuonna 2023 tekemistämme ohjasi ajatus, että huolehdimme kiinteistöistämme aiempaa enemmän itse. Halusimme ymmärtää entistä paremmin, missä kunnossa asuntomme ovat ja millaista palvelua asukkaamme saavat yhteistyökumppaneiltamme.

Siivoamme nyt omat taloyhtiömme

Tammikuussa saimme tiimiimme ensimmäisen siivousalan ammattilaisen. Tämän jälkeen omien taloyhtiöidemme siivoukset on otettu itsellemme tehtäväksi myös muualla Suomessa pääkaupunkiseutua lukuun ottamatta.

Asiakkaiden rakastama Kotimestari-palvelu laajeni Tampereelle

Laajensimme entuudestaan tuttua ja paljon kiitosta saanutta Kotimestari-palvelua Tampereelle sekä aiempaa isommalle alueelle pääkaupunkiseudulla. Tänä päivänä Kotimestarimme vierailevat kuukausittain lähes jokaisessa omistamassamme taloyhtiössä, ja Kotimestari-palvelu on saatavilla ympäri Suomen valtaosalle Joo Kotien asukkaista.

Oulun alueella aloitimme toukokuussa kiinteistöhuoltopalvelut omien yhtiöidemme osalta. Näin ollen tarjoamme Oulun asukkaillemme kokonaisvaltaiset huolto- ja ylläpitopalvelut.

Laadukkaat kumppanit täydentävät huoltopalveluitamme

Vaikka haluamme huolehtia asunnoistamme sekä asuntojemme vuokralaisista entistä paremmin itse, emme toki pysty kaikkeen omin voimin. Kartoitimme vuoden alussa yhtiöidemme huolto- ja ylläpitopalveluiden tarpeet. Samalla määritimme oman vaatimustasomme hoidolle ja huollolle. Vuoden lopulla lähes kaikkien palveluiden, kiinteistöhuoltopalveluista vaihtomattopalveluihin ja hissinhuoltoihin, sisällöt ja sopimukset oli neuvoteltu uudelleen yhteistyössä kumppaneidemme kanssa.

Oulun Tervapääsky

Korjaamme taloyhtiöitämme suunnitellusti ja kustannustehokkaasti

Pääosa omistuksistamme on varsin uusia, mutta halusimme tehdä kiinteistöjen ylläpidosta entistä suunnitelmallisempaa. Laadimme jokaiselle kokonaan omistamallemme taloyhtiölle PTS-suunnitelman ohjaamaan tulevien vuosien huoltoja ja korjauksia. Tavoitteena on ennakoida tulevat huoltotarpeet hyvissä ajoin, jotta voimme toteuttaa tarvittavat huollot ja korjaukset kustannustehokkaasti isompina kokonaisuuksina.

Optimoimme taloyhtiöidemme jätehuoltoa

Taloyhtiöidemme jätehuoltojen optimoiminen oli yksi vuoden mielenkiintoisimmista tehtävistä. Haluamme vähentää turhaa työtä ja huolehtia, että taloyhtiöidemme jäteastiat tyhjennetään vain tarvittaessa. Nyt olemme päässeet hetken aikaa seuraamaan valikoitujen taloyhtiöiden jäteastioiden täyttöasteita sekä tehneet ensimmäiset muutokset tyhjennysrytmeihin. Odotamme mielenkiinnolla projektin etenemistä ja tuloksia.

Teksti on julkaistu ensimmäisen kerran Joo Groupin vuosikertomuksessa 2023. Lue myös vuosikertomuksen muut blogit täältä.