Työyhteisömme vahvistuu

Sanni Siira
Sanni Siira
24.11.2022

Joo Group on kasvanut tänä syksynä ja olemme saaneet uutta vahvistusta Joo-tiimiin. Roosa, Kirsi, Henna ja Niko pohtivat, millaisia ajatuksia Joo-tiimissä työskentely on herättänyt.

‪”Olen äärettömän iloinen, että meillä on työyhteisö, jossa ollaan armollisia virheille ja aina uskaltaa pyytää apua, mutta odotan silti sitä vaihetta kun uskaltaa itse tehdä tiettyjä päätöksiä luottavaisin mielin kysymättä aina backuppia! ‬Innostavaksi työyhteisössä koen kannustavan ilmapiirin ja töissä on aina tekemisen meininki! Myös asiakaskohtaamiset ja asiakkailta saatu positiivinen palaute lämmittävät mieltä suuresti”, pohtii asuntovuokraajana työskentelevä Henna Tauriainen.

Uusia joolaisia

Kirsi Määttä Oulussa ja Niko Lindell pääkaupunkiseudulla ovat Joo Kotien uusia vuokraajia. Molempien tavoitteena on kehittyä omassa työssään luomaan entistä huolettomampaa asumista asukkaille.

”Olen yllättynyt kuinka monipuolisesti vuokraaja hoitaa asumisen elinkaarta ja siksi haluan oppia enemmän huoneistovuokralaista. Pidän työstäni erityisesti silloin, kun pääsen olemaan erilaisten ihmisten kanssa tekemisissä ja saan auttaa heitä löytämään heidän unelmakotinsa. Huikea fiilis, kun asukkaat ovat tyytyväisiä”, Niko lisää.

Kehitytään ja kehitetään yhdessä.

Roosa Lappalainen aloitti syksyllä Joo Kotien markkinointipäällikkönä ja hän tuo osaamistaan useisiin hankkeisiin asiakaskokemuksen kehittämisestä pian avautuvan Joo Hetki -kahvilan perustamiseen.

”Joo Kotien markkinointi ja brändi ovat työni ytimessä, mutta on mahtava päästä mukaan myös erilaisiin projekteihin, kuten kahvilan perustamiseen. Työtehtävät Joo Kotien markkinoinnissa ovat hyvin monipuolisia ja sen ansiosta pääsen kehittymään markkinoinnin kokonaisvaltaisessa suunnittelussa. Yhdessä koko Joo-tiimin kanssa kehitämme ja luomme uutta jatkuvasti. On kuitenkin keskeistä tunnistaa pitkän aikavälin tavoitteet ja pysähtyä välillä katsomaan mitä olemme saaneet aikaan. Kaiken kaikkiaan työni Joo Kodeilla on innostava ja mielenkiintoinen ja pääsen jatkuvasti haastamaan itseäni”, pohtii Roosa.