Uusi nimemme on Joo Group. Kiitos ja moi Asuntoyhtymä!

Heta Kärki
Heta Kärki
28.10.2022

Kuudennen syntymäpäivämme lähestyessä päätimme sanoa Joo uudelle nimelle. Asuntoyhtymän nimi on nyt Joo Group.

Syksyllä 2021 lanseerasimme vuokra-asumisen brändimme Joo Kodit. Joo tuntui meistä heti alusta lähtien omalta. Tuo yksinkertainen ja lähtökohdiltaan positiivinen sana kuvastaa erinomaisesti asennettamme ja kulttuuriamme: me sanomme rohkeasti joo uusille mahdollisuuksille, yhdessä tekemiselle ja jatkuvalle kehittymiselle. Vähitellen aloimme kutsua itseämme Joo-tiimiksi.

Kiinteistösijoitusyhtiöstä huolettoman vuokra-asumisen edelläkävijäksi

Asuntoyhtymän perustivat tammikuussa 2017 ruotsalainen kiinteistösijoitusyhtiö Fastighets AB Balder ja yrityksen toimitusjohtaja Jaakko Niskanen. He omistavat yhtiön edelleen. Marraskuun alussa Joo Group saa uuden toimitusjohtajan, kun Antti Niskanen siirtyy toimitusjohtajaksi vastuullisuusjohtajan paikalta. Jaakko Niskanen jatkaa hallituksessa ja omistajana, kuten tähänkin asti.

Lähes kuudessa vuodessa on tapahtunut paljon. Valmiiden asuntojen määrä on jo noin 5600, ja tulevia Joo Koteja on rakenteilla noin 2000. Yrityksemme ketterä ja rohkea sielu ei silti ole muuttunut mihinkään. Arkeamme kiinteistösijoittajana ja -omistajana ohjaa aina pyrkimys huolettoman asumisen tarjoamiseen vuokralaiselle. Vielä ensimmäisinä vuosina ulkoistimme asuntojen vuokrauksen ja muut tukitoimintomme, mutta nykyään tuotamme mahdollisimman ison osan palveluista itse. Ei ihme, että meitä Joo-tiimiläisiä on jo lähes 70.

Joo – tästä on hyvä jatkaa

Joo on elämäntapa, joka pohjautuu huolettomaan ja helppoon asumiseen, riippumatta niistä jokapäiväisistä haasteista, joita me kaikki kohtaamme. Kun arjen palaset loksahtelevat huoletta kohdalleen ja elämän perusta on kunnossa, olemme vapaita sanomaan Joo kaikelle uudelle – myös uudelle nimelle.

Joo Group logo