Joo Hetki -kahvila luo yhteisöllisyyttä Oulussa

Heta Kärki
Heta Kärki
22.5.2023

Joo Hetki -kahvila

Loppuvuonna 2021 pohdimme, mitä tekisimme isohkolle liiketilalle suunnitteilla olevan asuinkerrostalomme As Oy Mallastohtorin kivijalassa. Taloyhtiön ympäristössä Oulun Toppilansalmessa oli jo paljon Joo Koteja, mutta uusi asuinalue kaipasi monipuolisempia palveluita. Toppilansalmesta puuttui mukava ajanviettopaikka, jossa ihmiset voisivat tavata ystäviä tai vaikka istua kahvikupposelle ja lukea kirjaa. Silloinen toimitusjohtajamme Jaakko Niskanen heitti ilmaan villin ajatuksen: “Perustetaan kahvila”. Ja niin alkoi Joo Hetken tarina.

Joo Hetken suunnittelu alkoi heti. Kahvilaa ideoimaan innostui iso joukko Joo-tiimiläisiä. Joo-brändin suunnittelusta vastannut Bond Agency suunnitteli kahvilan sisustuksen ja auttoi meitä konseptin luomisessa.

Joo Hetki -kahvila

Joo Hetki avautui tammikuussa 2023. Se on paljon enemmän kuin kahvila. Joo Hetki on Toppilansalmen alueen yhteinen olohuone, jonne on helppo tulla aamiaiselle, lounaalle tai viettämään iltaa. Siellä on myös mahdollista järjestää yksityisiä juhlia, julkisia tapahtumia tai vaikka näyttelyitä, sillä tilaa voidaan jakaa ja muokata erilaisiin tarpeisiin. Hetki toimii myös Joo Kotien asiakaspalvelupisteenä ja Oulun toisena toimistona. Uudet asukkaat voivat noutaa sieltä kotinsa avaimet sekä saada henkilökohtaista palvelua sitä kaivatessaan.

Perustimme Joo Hetken, koska haluamme luoda asukkaillemme huolettomuutta ja yhteisöllisyyttä. Tule sinäkin kahville – tai miksi et liittyisi juoksukoulumme iloiseen menoon? Lähtö kahvilalta. Nähdään Satamatie viidessä!

Joo Hetki -kahvila

Joo Hetki -kahvila

Blogiteksti on julkaistu ensimmäisen kerran vuosikertomuksessamme 2022. Lue myös muut vuosikertomuksen blogit: klikkaa tästä mobiiliversioon tai tästä työpöytäversioon.