Ensimmäinen Riihimäen uudiskohteemme valmistuu keskikesällä

Marianne Korhonen
Marianne Korhonen
28.6.2023

Tiedote 28.6.2023

As Oy Riihimäen Pesispolku -nimiseen taloyhtiöön tulee sata vuokra-asuntoa ja kookas aurinkosähköjärjestelmä. Huolettoman vuokra-asumisen kokemus syntyy henkilökohtaisesta ja kokonaisvaltaisesta palvelusta.

Riihimäen Pesispolku havainnekuva

Ympäri Suomen asuntoja vuokraava Joo Kodit vahvistaa läsnäoloaan Riihimäellä. Riihimäen Peltokylään valmistuu heinä-elokuun vaihteessa As Oy Riihimäen Pesispolku -niminen taloyhtiö, johon tulee yhteensä sata Joo Kotien vuokra-asuntoa yksiöistä kolmioihin.

– Riihimäki on sijainniltaan oiva ja itsessään viihtyisä paikka, joten uskon Joo Kotien ja Riihimäen sopivan hyvin yhteen. Kohteen valmistuminen tässä onkin jo aivan nurkan takana, niin on mukava päästä pian ihailemaan valmista kohdetta! sanoo Joo Kotien toimitusjohtaja Antti Niskanen.

Vuokra-asunnot sijaitsevat hyvällä paikalla kävelyetäisyyden päässä keskustan palveluista sekä rautatieasemasta. Lähialueen viehättävät puisto- ja luontoalueet tarjoavat loistavat puitteet monipuoliseen ulkoiluun ja urheiluun.

Viihtyisissä asunnossa on laadukkaat materiaalit ja kodinkoneet sekä kauniit beiget tehosteseinät.

Joo Kotien kaikki uudiskohteet As Oy Riihimäen Pesispolku mukaan lukien valmistuvat A-energialuokkaan. Talon katolle asennetaan myös kookas 29 kilowatin aurinkosähköjärjestelmä.

Huoleton vuokra-asuminen houkuttelee epävarmassa taloustilanteessa

Vuokra-asumisen huolettomuus houkuttelee nyt monia. Omistusasumisen kohonneiden asumis- ja lainanhoitokulujen ja taloudellisen epävarmuuden myötä vuokraaminen on monille järkevin ratkaisu.

– Asunnoissamme ei ole vuokravakuutta eikä minimivuokra-aikaa, joten muuttamisen kustannukset ovat matalat. Huoleton vuokra-asuminen on kuitenkin enemmän kuin mielenrauhaa raha-asioissa. Se on kokonaisvaltaista palvelua. Meidän asukkaamme voivat esimerkiksi hoitaa kaikkia asumiseen liittyviä asioita Jooppi-sovelluksella tai pirauttaa meille puhelimella – ja silloin meidän asenne on ”JOO, hommat hoituu!”, Niskanen sanoo.

Lisätiedot medialle:

Antti Niskanen

toimitusjohtaja

antti.niskanen@joogroup.fi

050 537 8676

Lue lisää taloyhtiöstä Joo Kotien sivuilta