Espoon Kokinniittyyn uusia Joo Koteja luomaan huoletonta vuokra-asumista 

Sanni Siira
Sanni Siira
31.1.2022

Tiedote 31.1.2022 Asuntoyhtymä

Espoon Kokinniittyyn uusia Joo Koteja luomaan huoletonta vuokra-asumista 

Asuntoyhtymä rakennuttaa noin 100 uutta Joo Kotia Espoon Kokinniittyyn. Asuntoyhtymän ja Kiinteistökehitysyhtiö Ahti Invest Oy:n yhteinen hanke kattaa erikokoisia vuokra-asuntoja yksiöistä kolmioihin, huoneistopinta-alaltaan yhteensä noin 3000 m2. Rakentaminen alkaa vuoden 2022 aikana.

– Olemme innoissamme päästessämme luomaan huolettomia Joo Koteja Kokinniittyyn – kaupungin ja luonnon kohtaamispaikalle, kertoo Asuntoyhtymän toimitusjohtaja Jaakko Niskanen.

Asuntoyhtymän syksyllä 2021 lanseerattu vuokra-asumisen brändi Joo Kodit lupaa huolettomuutta, joka syntyy ensisijaisesti henkilökohtaisesta palvelusta, joustavuudesta, yhteisöllisyydestä sekä ekologisuudesta. Uudet Joo Kodit ovat aina energiatehokkuudeltaan A-luokkaa, ja lämmitysratkaisu on tässäkin kerrostalossa ympäristöystävällinen maalämpö. Joo Kotien rakentamisen tavoitteena on aina tyylikäs ja aikaa kestävä arkkitehtuuri. Lisäksi monipuolisten yhteiskäyttötilojen rakennuttamiseen panostetaan.

– Kehitämme parhaillamme Joo Kotien yhteiskäyttötiloja. Viime vuonna teettämämme asukastutkimuksemme mukaan ihmiset ovat halukkaita tutustumaan ja harrastamaan samassa talossa asuvien kanssa. Asumisessa koetaan myös yksinäisyyttä, ja sitä ongelmaa me ratkomme, Niskanen kertoo.

– Korkealaatuisille vuokra-asunnoille on jatkossakin kysyntää, toteaa Ahti Invest Oy:n toimitusjohtaja Janne Nyblom.

Kokinniityn asukkaat nauttivat hyvistä palveluista ja lähiluonnosta 

Kokinniitty sijaitsee Espoon Suurpellossa, joka on kehittyvä kasvukeskus. Kaupat ja palvelut ovat kaikkien asukkaiden lähettyvillä. Ostoskeskus Suuris sijaitsee vain 300 m tulevista Joo Kodeista. Samaan kortteliin valmistuu myös uusi päiväkoti.

Kokinniityn tulevat asukkaat saavat nauttia Espoon keskuspuiston ympärivuotisista ulkoilureiteistä, jotka lähtevät lähes omalta takapihalta. Alueella on kaavoitettu 90 hehtaaria puistoiksi ja virkistyskäyttöön.

Lisätietoja:  

Asuntoyhtymä Group  Jaakko Niskanen  jaakko.niskanen@asuntoyhtyma.fi  +358 50 537 8450

Ahti Invest   Janne Nyblom  janne.nyblom@ahtiinvest.fi  050-531 2364