Joo Kotien ja Finnish Design Shopin yhteistyö auttaa sisustamaan kompaktin kodin kestävästi

Heta Kärki
Heta Kärki
18.5.2022

Huoletonta vuokra-asumista tarjoava Joo Kodit ja ajattoman designin verkkokauppa Finnish Design Shop julkaisivat kolme eri tyylistä sisustuskokonaisuutta, jotka tarjoavat inspiraatiota pienen kodin vastuulliseen sisustamiseen.

Joo Kodit haluaa tarjota vuokralaisilleen paitsi huoletonta myös vastuullista asumista. Tähän asti vastuullisuus on näkynyt esimerkiksi taloyhtiöiden energiatehokkaissa ratkaisuissa sekä erilaisissa naapuruston palveluissa, jotka kannustavat jakamaan omistamisen sijaan. Yhteistyössä Finnish Design Shopin kanssa julkaistut sisustuskokonaisuudet vievät nyt vastuullisuusajattelun askeleen pidemmälle.

– Halusimme yhteistyökumppaniksi nimenomaan Finnish Design Shopin, sillä jaamme yhteiset arvot kestävästä kehityksestä ja vastuullisuudesta. Finnish Design Shopin tuotteet ovat pitkäikäisiä ja laadukkaita, ja ne myös säilyttävät jälleenmyyntiarvonsa, sanoo Joo Kotien kaupallinen johtaja Heta Kärki.

Joo x Finnish Design Shop

Valittavissa kolme eri sisustustyyliä

Yhteistyön tuloksena syntyi kolme sisustuskokonaisuutta, Huoleton, Klassinen ja Urbaani, joihin kuuluu kodin peruskalusteita, tekstiilejä ja oman tyylin viimeisteleviä sisustusesineitä. Huoleton ilottelee väreillä, Klassinen luottaa ajattoman pehmeään tyyliin ja Urbaani yhdistää mukavuuden graafisen selkeisiin linjoihin.

– Tavoitteena oli rakentaa kokonaisuuksia, jotka mukautuvat monenlaisiin tyyleihin ja tarpeisiin ja kulkevat matkassa myös seuraavaan kotiin. Mukana on niin klassikoita kuin tuoretta muotoilua, Finnish Design Shopin sisustusarkkitehti Maija Rasila kertoo.

Vastuullisia ostopäätöksiä kertakäyttökulttuurin sijaan

Joo Kodit ja Finnish Design Shop kannustavat asiakkaitaan välttämään tilapäisratkaisuja ja tekemään kestäviä valintoja. Sisustussuunnittelijoiden luomat kokonaisuudet inspiroivat sisustamaan myös pienen kodin vastuullisuus edellä. Esimerkiksi ensimmäiseen omaan asuntoonsa muuttava nuori voi alkuun valita niistä pari mieluisinta esinettä.

– Kotia ei tarvitse saada kerralla valmiiksi, vaan sitä voi rakentaa pikkuhiljaa. Näin myös virheostosten määrä pienenee. Erityisesti kannattaa panostaa kalusteisiin, joita käyttää eniten. Designesineiden rinnalle voi tehdä huikeita löytöjä kirppareilta! Rasila vinkkaa.

Joo x Finnish Design Shop 2

Joo Kodit Finnish Design Shop Huoleton

Kalusteet nopeasti ja mittatilauksena

Joo Kotien kompakteja vuokra-asuntoja varten räätälöidyissä kokonaisuuksissa on huomioitu nopeat toimitusajat ja tilaamisen helppous. Kaikki esineet löytyvät Finnish Design Shopin verkkokaupasta, suurin osa varastotuotteina.

– Elämäntilanteet muuttuvat joskus nopeasti, ja huolettomaan vuokra-asumiseen kuuluu mahdollisuus sisustaa uusi koti käden käänteessä, Heta Kärki kiteyttää.

Sisustuskokonaisuuksiin voit tutustua osoitteessa joo-kodit.fi/joomag/joo-x-finnish-design-shop.

Kuvat: Esa Kapila

Lisätietoja:

Heta Kärki

Kaupallinen johtaja

Joo Kodit

050 566 2798

heta.karki@asuntoyhtyma.fi