Meiltä saat nyt myös kalustetut vuokra-asunnot yrityksesi tarpeisiin

Marianne Korhonen
Marianne Korhonen
29.5.2024

Joo Group omistaa lähes 8000 Joo Kotia Suomen kasvukeskuksissa. Jatkossa minkä tahansa niistä voi vuokrata täysin kalustettuna.

Kalustetut vuokra-asunnot yrityksille

Tuomme kalustettujen vuokra-asuntojen markkinoille yrityksille suunnatut Joo Premium -asunnot pitkäaikaiseen asumiseen. Ne sopivat esimerkiksi työsuhdeasujille, joita oli Suomessa vuoden 2023 lopussa vajaat 20 000.

– Kalustettu asunto on nopea ratkaisu asumisjärjestelyihin esimerkiksi silloin, kun muuttaa työn perässä uudelle paikkakunnalle. Joo Kodit omistaa kaikki vuokraamansa asunnot, joten pystymme tarjoamaan kalustettuja asuntoja monia alan toimijoita kustannustehokkaammin ja jouhevammin, kertoo Joo Kotien kaupallinen johtaja Heta Kärki.

Kalustetut vuokra-asunnot yrityksille Joo Premium

Muuttovalmiita koteja Oulusta Helsinkiin

Kalustetussa Joo Premium -asunnossa on kaikki elämiseen tarvittava astioita, lakanoita ja pyyhkeitä myöten. Sisustuksessa on ajateltu paitsi käytännönläheisyyttä, myös piristäviä värejä ja iloa.

Asuntoja on saatavilla Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Järvenpäässä, Kirkkonummella, Tuusulassa, Riihimäellä, Nurmijärvellä, Keravalla, Sipoossa, Porvoossa, Hämeenlinnassa, Tampereella, Nokialla, Pirkkalassa, Kangasalla, Turussa, Jyväskylässä ja Oulussa.

Kalustetut vuokra-asunnot yrityksille Joo Premium

Vuokrat alkavat 950 eurosta ja niihin sisältyvät aina netti sekä sähkö. Lemmikit ovat tervetulleita kaikkiin Joo Premium -koteihin.

Asukkaat pääsevät hyödyntämään myös Joo Kotien asukkaiden etuja ja palveluita, kuten yhteiskäyttöautoja, yhteistiloja ja maksutonta Joo Kotimestari -asennusapua taulujen kiinnittämiseen.

Lue lisää ja vuokraa kalustettu vuokra-asunto täältä.