Pohjola Rakennus ja Asuntoyhtymä ovat solmineet kaupat Ouluun rakennettavasta kerrostalokohteesta

Marianne Korhonen
Marianne Korhonen
3.2.2022

Asuntoyhtymä rakennuttaa Oulun Karjasiltaan 76 uutta Joo Kotia, joiden huoneistopinta-alaksi tulee yhteensä noin 2600 m². Urakoitsijana toimii Pohjola Rakennus Oy Suomi. Osakekauppa Asunto Oy Oulun Hohdosta allekirjoitettiin joulukuussa 2021 ja rakentaminen aloitetaan kesällä 2022.

– Oulu on yksi Asuntoyhtymän sijoitusstrategian painopistealueista ja Oulun Hohto täydentää portfoliotamme Oulun laajenevalla kaupunkialueella. Karjasillan hyvät palvelut ja liikenneyhteydet sekä liikuntamahdollisuudet luovat ihmisille puitteet laadukkaaseen ja tasapainoiseen elämään. On ilo tehdä yhteistyötä Pohjola Rakennuksen kanssa ja mielenkiinnolla odotamme uusien Joo Kotien valmistumista, Asuntoyhtymän toimitusjohtaja Jaakko Niskanen iloitsee.

Karjasilta sijaitsee noin kahden kilometrin päässä Oulun keskustasta. Monipuolisessa asuinalueessa yhdistyvät historia, luonnonläheisyys ja kaupunkielämän helppous palveluineen. Karjasilta yleisöäänestettiin Suomen parhaaksi asuinalueeksi vuonna 2009.

Asuntoyhtymän syksyllä 2021 lanseeraama vuokra-asumisen brändi Joo Kodit lupaa huolettomuutta, joka syntyy ensisijaisesti henkilökohtaisesta palvelusta, joustavuudesta, yhteisöllisyydestä sekä ekologisuudesta. Ekologisuus näkyy muun muassa siinä, että uusissa kohteissa tavoitellaan A-energialuokkaa.

Lue koko tiedote täältä

Lisätiedot:

Jaakko Niskanen, Asuntoyhtymä Oy, toimitusjohtaja, 050 537 8450, jaakko.niskanen@asuntoyhtyma.fi

Ari Loukkola, Pohjola Rakennus Oy Suomi, hankejohtaja, 0400 942 890, ari.loukkola@pohjolarakennus.fi

Pohjola Rakennus Oy Suomi on kotimainen perheyritys, joka on luonut mukavuusalueita Pohjolan elosuhteisiin jo yli 30 vuotta. Suunnittelemme ja rakennamme vuosittain lähes 3 000 kotia, joita yhdistävät hyvä sijainti, toimiva pohjaratkaisu ja laadukkaat materiaalit. Olemme yksi Suomen suurimmista rakennusalan yrityksistä ja työllistämme yli 3 000 ammattilaista, joista noin 300 on omaa henkilökuntaa. Kun haluat löytää oman mukavuusalueesi, voit luottaa meihin.

Asuntoyhtymä Oy rakennuttaa, omistaa ja vuokraa koteja Suomen kasvukeskuksissa. Valmiita vuokrakoteja on tällä hetkellä noin 4 200. Vuokrakotimme ovat nimeltään Joo Koteja. Joo tarkoittaa huoletonta vuokra-asumista: henkilökohtaista palvelua, joustavuutta, yhteisöllisyyttä ja ekologisuutta.

Elämisen edelläkävijänä kehitämme jatkuvasti elämää helpottavia ratkaisuja – ja pidämme kodeistamme, asukkaistamme ja ympäristöstämme parasta mahdollista huolta.